Stilteweekends

ontspannen en stil worden

Stilteweekends zijn vooral bedoeld voor wie verdieping zoekt in meditatie.

Deze weekends, geheel in stilte doorgebracht, bieden de deelnemers de mogelijkheid om “er even helemaal uit te zijn” en “bij zichzelf te komen”. We verblijven in een ideale omgeving om tot rust en bezinning te komen en de heilzame werking van stilte te ervaren

Op het programma staan zit- en loopmeditatie, yoga en – bij geschikt weer – wandelen in de omgeving.

De weekends beginnen op vrijdag na de middag (aankomst vanaf 11:00 uur, koffie, kamer inrichten, lunch; om 14:00 uur start het stilteweekend) en eindigen op zondagmiddag na de thee (vertrek vanaf ca. 15:30 uur).

Elke deelnemer heeft een eigen kamer en de maaltijden zijn vegetarisch.

De kosten van deelname zijn € 310,–. Uw aanmelding is definitief na overmaking van € 60,– op NL36INGB0003560436 t.n.v. W.M. de Vaan o.v.v. “stiltedriedaagse …datum..”. Het resterende bedrag van € 250,– te voldoen uiterlijk twee weken voor de driedaagse. Bij annuleren vanaf 14 dagen voor aanvang is 50% van de kosten van deelname verschuldigd. Dit bedrag komt alleen te vervallen als er een wachtlijst is en iemand van de wachtlijst de vrijgekomen plaats kan overnemen.

Hier vindt u een algemeen programma van een stilteweekend.

De data en nadere gegevens volgen zo spoedig mogelijk

Stilteweekend op maat:

In overleg kunnen voor groepen of teams stilteweekends worden verzorgd die zijn aangepast aan specifieke wensen. Een dergelijk programma kan – in overleg – ook in een midweek worden georganiseerd.

Hebt u belangstelling voor een stilteweekend, neem dan contact op.

Comments are closed.